Assistentes

Bonnie

bonnie

Mijn naam is Bonnie en ik woon in Landgraaf. Sinds juli 2016 ben ik in het bezit van mijn diploma doktersassistente en sinds december 2016 ben ik werkzaam in onze praktijk
De sfeer in de praktijk en de laagdrempeligheid spreken mij erg aan en vind ik zeer prettig. Ik kom al vanaf het begin met veel plezier naar het werk toe.

Naast mijn werk ben ik werkzaam als vrijwilliger bij jeugdvereniging Jong Nederland Waubach (Landgraaf) en doe ik graag leuke dingen met vrienden.
Graag tot ziens bij ons in de praktijk, ik leer u graag kennen.

Suzan

Mijn naam is Suzan en ik woon in Schimmert. In november 2018 ben ik als stagiaire begonnen in deze praktijk en vanaf september 2019 ben ik echt lid van deze geweldige crew. Wat is er mooier dan een jeugddroom waar te maken.
Ik ben getrouwd en in het bezit van een lieve man, geweldige dochter, stoere zoon en een gezellige labradoodle.
In mijn vrije tijd ben ik graag bij familie en vrienden.
Graag tot ziens in de praktijk!

Zerrin

Zerrin

Mijn naam is Zerrin en in 2010 heb ik met trots mijn diploma voor doktersassistente in ontvangst mogen nemen. Het werk van doktersassistente spreekt me aan vanwege de diversiteit. Sinds juni 2019 ben ik nu werkzaam binnen deze praktijk. De persoonlijke, prettige aandacht in de praktijk zorgde ervoor dat ik me al snel op mijn gemak voelde. Ik heb bij diverse eerstelijns praktijken werkervaring opgedaan en met deze ervaring hoop ik een steentje bij te dragen aan de zorg die in de praktijk gegeven wordt.
Ik hoop u snel te zien in de praktijk.