Afspraken

Afspraken
Voor het maken van een afspraak bij een van de artsen dient u contact op te nemen met onze praktijk. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00u en 17.00u op het telefoonnummer 043-3430775 keuzetoets 3.

De aanvraag voor een huisbezoek kunt u met de assistente overleggen. Om een eventueel huisbezoek nog op dezelfde dag plaats te laten vinden is het van belang dat u voor 11.00u contact opneemt met de praktijk.

Online afspraak maken of aanvragen E-consult
Vanaf 1 november 2018 kunt u via de website online een afspraak plannen bij één van onze huisartsen. Ook bestaat vanaf die datum de mogelijkheid een uitslag op te vragen of een vraag te stellen aan één van de artsen via het zogenaamde E-consult.

Wilt u van deze service gebruik maken dan verzoeken wij u zich eenmalig te registreren zodat u toegang krijgt tot uw eigen beveiligde patiëntenportaal. In het kader van uw privacy kunt u zich alleen in de praktijk registreren en niet via de telefoon of mail. Dit om ervoor zorg te dragen dat we, ook ter bescherming van uw privacy, uitsluitend log-in gegevens aan de juiste persoon verstrekken. Onze medewerkers helpen u er graag mee.

Online afspraken of E-consulten zijn niet geschikt voor levensbedreigende situaties of spoedgevallen. Voor levensbedreigende situaties belt u 112. Voor een spoedgeval of bij twijfel aan de ernst van uw klachten kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk: telefoonnummer 043-3430775. Voor meer informatie zie ook Spoed

Een online afgesproken consult duurt 15 minuten en is geschikt voor het behandelen van 1 klacht. Indien u meerdere klachten heeft of denkt toch meer tijd nodig te hebben, neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Onze assistentes plannen dan graag een langere afspraak voor u.

Indien u een vraag stelt via een E-consult ontvangt u binnen maximaal 2 werkdagen een reactie.

Online afspraak maken of e-consult aanvragen

U kunt voor veel vragen en medische adviezen ook eerst thuisarts.nl raadplegen

Basic CMYK