Online inzage

De afgelopen jaren was het al mogelijk uw dossier online in te zien. We zijn sinds kort overgestapt op een andere aanbieder van ons online portaal. De functionaliteiten zijn nog niet allemaal operationeel, we streven ernaar om dit voor 16 oktober volledig operationeel te hebben.

In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

Op uw eigen telefoon of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Zijn uw gegevens veilig?

Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt.

Klik HIER om in te loggen

Bekijk ook de volgende animatie